Categories

ВАГИЗАН ОВЛАЖНЯВАЩ КРЕМ 25g Vagisan MoistCream

ВАГИЗАН ОВЛАЖНЯВАЩ КРЕМ 25g Vagisan MoistCream
15,30 лв.

                  За разлика от препарата на водна основа (гел), Vagisan MoistCream е крем. Кремовете винаги имат успокояващ липиден компонент в допълнение към високото съдържание на вода.

                  Vagisan MoistCream  не съдържа хормони (естрогени) и следователно може да се използва заедно с хормонална заместителна терапия или да се редува с хормонални (естроген) вагинални кремове или песарии. Чрез добавянето на млечна киселина, стойността на рН на крема е 4,5 и като такъв, Vagisan MoistCream помага да се поддържа естествената киселинност (рН) във вагината.

Редовната употреба на Vagisan MoistCream може да помогне за предотвратяване на дразнене и възпаление във влагалището и външната полова област, причинени от сухота.

Vagisan MoistCream може да се използва преди полов акт. Тъй като кремът не засяга подвижността на сперматозоидите, той може да се използва и при опит за зачеване.

                 Начин  на  употреба; Vagisan MoistCream може да се използва във вагината (с апликатор) и във външната полова област.  За употреба във вагината, напълнете апликатора наполовина с крема и го нанесете във вагината, за предпочитане преди лягане. Може да се използва веднъж дневно или по-рядко, ако е необходимо, в зависимост от индивидуалните симптоми.   За сухота на вагината, Vagisan MoistCream може да се приложи, когато е необходимо преди полов акт. Тъй като кремът не засяга подвижността на сперматозоидите, той може да се използва и при опит за зачеване.

                За да се грижи за външната генитална област и вагиналния отвор, Vagisan MoistCream може да се прилага директно няколко пъти на ден, ако е необходимо.
               Може да се използва по време на бременност и по време на кърмене.

               Състав; Aqua, Benzyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Lactic Acid, Octyldodecanol, Polysorbate 60, Sodium Lactate, Sorbitan Stearate.

                Кремът не съдържа хормони и аромати.   

                Производител;  Dr. August Wolff