Categories

ВАГИЗАН ИНТИМЕН ЛОСИОН 200 ml Vagisan Intimate Wash Lotion

ВАГИЗАН ИНТИМЕН ЛОСИОН 200 ml Vagisan Intimate Wash Lotion
0,00 лв.

           За лична хигиена в интимната област
           Проблемите в областта на вагината могат да повлияят така че е важно кожата на външната интимна област да се поддържа здрава. Преди всичко това означава възможно  да се запази защитната кисела бариера, т.е. да  се запази кожата и нейните липиди и да се поддържа киселинното рН около 5. Понякога всичко, което е необходимо, е да се избегнат вредни влияния.

          Недостатъчните хигиенни мерки могат да насърчат инфекцията, но и прекомерното почистване може да бъде и вредно за цялата вулвовагинална област.

          Вагизан интимен лосион е особено нежен лосион за почистване на външната интимна област. Неговата употреба поддържа естествените защитни киселинни слоеве, добавения  екстракт от лайка омекотява кожа. Такаи  Вагисан Интимен лосион съдейства за предотвратяване на кожни раздразнения и инфекции в интимната област.

          Млечната киселина осигурява благоприятно за кожата рН от около 5. Така, когато се прилага, естествената киселинна мантия на кожата и силната защитна среда се поддържат. Добавеният екстракт от лайка подпомага успокояването на кожата. 

          Употреба; Vagisan Intimate Wash Lotion се използва като душ гел или лосион за измиване:  Първо се овлажнява мястото, след което се нанася количество от Vagisan Intimate Wash лосион с размер на фъстък директно в ръката, върху овлажнена кърпа  или кърпичка за еднократна употреба и се разпределя по външната вагинална област. След това се зплаква.

           Ако използвате памучни кърпи, те трябва да се перат редовно в гореща вода (60 ° C). В случай на вагинална инфекция, използвайте памучната кърпа само веднъж и след това измийте.

           Измиваващият лосион се понася много добре и е подходящ за ежедневна употреба за почистване на външната генетична област:

за всички възрастови групи
бременност
също по време на лечението на вагинални инфекции

           Състав;  Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Cocoamphoacetate, Cocoamide Dea, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Propylene Glycol, Sodium Chloride, Lactic Acid, Chamomilla Recutita Flower Extract, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Parfum.