Categories

ВАКСОЛ СПРЕЙ ЗА УШИ 10 ml VAXOL EAR SPRAY

ВАКСОЛ СПРЕЙ ЗА УШИ 10 ml VAXOL EAR SPRAY
Manufacturer: HL Healthcare Ltd, UK
11,20 лв.

                       ВАКСОЛ® е сигурен и ефективен продукт за омекотяване и отстраняване на ушна кал  (церумен) от ухото. Той намалява нуждата от промивки на ухото. При необходимост  от промиване на ушите ВАКСОЛ® значително улеснява тази манипулация.
                       ВАКСОЛ® е подходящ за приложение при възрастни и деца над една година.
                       ВАКСОЛ® притежава уникална система за дозиране, благодарение на която в ухото се впръсква точно определена единична доза от продукта. Лесен и удобен за  приложение. Не е възможно предозиране на продукта - така значително се
намалява риска от разливане и от нежелани следи.
                       Клинично бе доказано, че маслото от маслина предпазва сухата кожа и редуцира
сърбежа и раздраненията.

                       Начин  на  приложение;  Затоплете флакона между дланите си, след което го разклатете добре и  натиснете дозатора три - четири пъти, докато получите спрей.  Извършвайки тези действия дръжте флакона на разстояние от вас. Тази
процедура осигурява напълване на системата, след което продуктът е готов за  приложение. ВАКСОЛ® е най-ефикасен, когато флаконът е предварително затоплен и е  разклатен добре.

                         Прилагайте веднъж или два пъти седмично, за да предотвратите натрупването на ушна кал и да улесните естествения процес на прочистване на ухото. Ако се налага медицинска манипулация преди да посетите Вашия лекар,
прилагайте една или две дози от продукта два пъти дневно в продължение на  четири - пет дни. Издърпайте внимателно ушната мида в посока нагоре и назад  Придържайки флакона в изправено положение, поставете накрайника в ушния  канал и натиснете дозатора един или два пъти . Масажирайте внимателно трагуса - малкото заострено възвишение на  външното ухо. Повторете процедурата на другото ухо, ако е необходимо.  Не измивайте ухото след приложение на продукта.
                         ВАКСОЛ® може да се прилага в седнало или в изправено положение.  След употреба дозаторът може да се свали и да се измие с гореща вода, след  което да се постави обратно. 

                        ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
                        Пациенти с перфорирано тъпанче или с болки в ухото трябва да прилагат продукта под лекарско наблюдение.                              ВАКСОЛ® може да се прилага при деца под една година само по лекарско предписание. 

                        Маслото от маслина е естествен продукт и намира широко приложение. Поради  това не са докладвани никакви странични ефекти или нежелани лекарствени  взаимодействия при приложение на този продукт. Въпреки това не прилагайте
този продукт ако сте алергични към масло от маслина.

                        Не са известни нежелани реакции при предозиране на този продукт. Ако проявите алергична реакция,  преустановете приложението на продукта и  незабавно се консултирайте с Вашия лекуващ лекар.
                        ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ;  Всеки флакон ВАКСОЛ® е за индивидуално приложение и трябва да се прилага само и единствено от един пациент. 

                        Съхранявайте ВАКСОЛ® във вертикална позиция на стайна температура. След първото отваряне продуктът трябва да се изразходва в рамките на шест месеца. 

                        Не впръсквайте в близост до открит пламък.   ВАКСОЛ® трябва да се прилага само в ушния канал. Не пръскайте близо до очите, носа или до устата.

Производител; HL Healthcare Ltd, UK