Categories

ВИТАСЕЛ КУРКУМА 40 табл. Vitacell Kurkuma

ВИТАСЕЛ КУРКУМА 40 табл. Vitacell Kurkuma
32,20 лв.

Многофункционален куркумин 
Помага за поддържане на нормалната възпалителна реакция на организма
Съдържа патентован екстракт от Meriva® curcumin extract  : силен,с висока бионаличност, ефективен
                Дневна доза; 2 таблетки съдържат:

Екстракт от куркумин Meriva® 1000 mg
съдържащ екстракт от Curcuma longa L. куркумин 400 mg - куркуминоиди 200 mg

               Хората в цяла Азия се възползват от здравословните ефекти на куркумина от векове. Куркуминът е оранжевият пигмент в куркумата (основната съставка на кърито) и е основният фармакологичен агент на куркуминоида. Това е мощен антиоксидант, който предлага множество ползи за здравето, включително поддържане на здравето на ставите и сърдечно-съдовата функция и спомага за поддържането на нормалния възпалителен отговор на организма чрез оптимизиране на производството на цитокини.
Хранителната добавка Vitacell® Kurkuma съдържа висококачествен екстракт от куркума Meriva®, който се абсорбира значително по-добре от повечето други екстракти от куркума. Благодарение на уникалната, патентована фитозомна технология, куркуминоидите абсорбират близо 30 пъти по-добре и по-бързо от обичайните екстракти от куркумин.
Препоръчителната дневна доза от 2 таблетки съдържа 1000 mg  Meriva® куркумин, съдържащ 400 mg екстракт от куркума и 200 mg куркуминоиди. Продуктът е подходящ за редовна употреба.    

               Дозиране - 1 таблетка два пъти на ден.

               Без лактоза, мая и глутен. Подходящ за вегани.

               Състав; Meriva® curcumin extract preparation (Curcuma longa L.), Anti-caking agents E 460 and E 421, Emulsifier E 322 (from sun flower), Acidity regulator E 330, Anti-caking agents E 468 and E 551, Surface finishing agent E 470b

40 таблетки / 44 g

Производител; HANKINTATUKKU OY, Finland