Categories

Витамин К1 120 μg + D3 1000 IU 90 табл. Webber Naturals Vitamin K + D 3

Витамин К1 120 μg + D3 1000 IU 90 табл. Webber Naturals Vitamin K + D3
10,20 лв.

             
             Помага за развитието и поддържането на костите и зъбите. Помага при усвояването и употребата на калций и фосфор. Помага за предотвратяване на дефицита на витамин К.

             Витамин К + D3 от  Webber Naturals комбинира естествено срещащата се форма на витамин К, намираща се в листните зеленчуци с най-биологично активната форма на витамин D.Заедно, те помагат за усвояването и използването на калций и фосфор за подпомагане на развитието и поддържането на костите и зъбите.Всеки, който е загрижен за здравето на костите си, може да приема  витамини К и D, особено когато се приемат заедно.

             Активни съставки; Всяка таблетка съдържа:
Витамин D3 (холекалциферол) 25 mcg (1000 IU)
Витамин К1 (Phytonadione) 120 mcg

             Витамин К + D3 от Webber Naturals осигурява идеалното съотношение между два основни мастноразтворими витамина, които са от решаващо значение за развитието и поддържането на здрави кости и зъби. Той съчетава витамин К1 (фитонадион), естествено срещащата се форма на витамин К, която се намира в листните зелени зеленчуци и растителни масла, с витамин D3 (холекалциферол), най-биологично активната форма на витамин D. Витамин К е необходим за правилното използване. калция в костите и метаболизма на ключови протеини в костната тъкан. Витамин D3 увеличава абсорбцията на калций и фосфор от храната в организма, което е от съществено значение за силните кости и зъбите. Когато се комбинира с подходящ прием на калций, той помага за предотвратяване на крехки, слаби кости. Добавянето на витамин D е важно по време на зимния сезон и в северните ширини, където има ограничена слънчева светлина и тялото не е в състояние да произвежда достатъчно витамин D.

Витамин К + D3 съдържа 120 mcg витамин К и 1000 IU витамин D3 във всяка удобна таблетка на ден. Той не съдържа изкуствени оцветители, консерванти, подсладители и ГМО и е подходящ за вегетарианци. Всеки, който е загрижен за здравето на костите си, може да се възползва от витамини К и D, особено когато се приема заедно.

             Предимства;

Помага за развитието и поддържането на здрави зъби и кости
Увеличава костната калцификация
Помага при усвояването  на калций и фосфор

              Начин  на  приложение; 

              Не съдържа изкуствени оцветители, консерванти, подсладители и ГМО и е подходящ за вегетарианци. 

              Помощни вещества; Дикалциев фосфат дихидрат, микрокристална целулоза, растителен магнезиев стеарат (лубрикант), кроскармелоза натрий.

Производител; WN Pharmaceuticals Ltd, Canada