Categories

Витамин К2 120 μg + D3 1000 IU 30 софтгел капс. Webber Naturals Vitamin K2 + D3

Витамин К2 120 μg + D3 1000 IU 30 софтгел капс. Webber Naturals Vitamin K2 + D3
12,20 лв.

                 Фактор за поддържане на добро здраве. Помага за развитието и поддържането на костите и зъбите. Помага при усвояването на калций и фосфор. Помага за предотвратяване на дефицита на витамин К.

                 Активни съставки; Всяка  мека  гел капсула съдържа:
Витамин К2 (менахинон-7) 120 мкг
Витамин D3 (холекалциферол) 25 mcg (1000 IU)

                 Витамин К2 и D3 от Webber Naturals съдържа витамин К2 като менахинон-7 (МК-7), мастноразтворима форма на витамин К, която предлага 24-часовo  действие  в еднократна доза. Изследванията  показват, че витамин К2 насочва калция към костите и далеч от артериите. Клиничните проучвания показват, че добавките на витамин К могат да предотвратят и дори да обърнат втвърдяването на артериите и  увеличат костната плътност при хора с атеросклероза.

                 Витамин D3 играе ключова роля при усвояването на калций.  Витамин D отдавна се смята за класическо хранително вещество за костния метаболизъм. Нови доказателства показват, че витамините К и D работят синергично за подобряване на костната плътност. Много от клиничните изпитвания, изследващи ефектите на К2 върху костната плътност, намират много по-голям ефект, когато витамините К2 и D3 се дават заедно, за разлика от всеки  един поотделно.

                 Тази  комбинация от Webber Naturals е идеална за увеличаване на костната плътност, инхибиране на калцификацията на артериите и осигуряване на развитието на здрави зъби.

                  Предимства; 

Силно абсорбируема форма  на  витамин К2 като менахинон-7 (МК-7)
24-часова защита с една  еднократна доза
Увеличава костната плътност; насърчава развитието на здрави зъби; и защитава сърцето

                   Начин  на  приложение;  Да се приема по 1 капсула на ден.

                   Други съставки; Триглицериди със средна верига,  мека гел капсула(желатин, глицерин, пречистена вода, карамел, титанов диоксид), жълт пчелен восък, лецитин.

Производител; WN Pharmaceuticals Ltd, Canada